Pompe de circulatie Grundfos, tip MAGNA

Pompe de circulatie Grundfos, folosite in diverse instalatii, acolo unde este nevoie de variatia optima a parametrilor, in vederea reducerii costurilor de exploatare.

Citeste mai mult

Statii de pompare apa uzata Grundfos, tip M, MD, MLD

Statii de pompare apa reziduala Grundfos, complet echipate, cu montaj uscat in interiorul cladirilor, utilizate pentru colectarea si pomparea apei uzate menajere.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de drenaj Grundfos, tip Unilift CC, KP, AP

Pompe submersibile Grundfos, pentru apa murdara, repompare fluide cu incarcatura mica, instalate temporar, mobile, dar si permanent,  fixe, pe un autocuplaj.

Citeste mai mult

Pompe  de circulatie Grundfos, tip TP, TPD, TPE, TPED

Pompe Grundfos, simple sau duble, montate inline, pentru vehicularea de apa pentru sisteme de încalzire centrala, lichide de racire, apa calda menajera, lichide industriale, apa dedurizata.

Citeste mai mult

Grup de pompare Grundfos, tip Hydro MPC

Grup pompare Grundfos, pentru fluide curate, configurate si echipate conform cerintelor, in vederea mentinerii presiunii in sistem, pentru consumuri constante sau variabile.

Citeste mai mult

Pompe submersibile ape murdare cu tocator

Pompe submersibile Grundfos pentru apa murdara cu un sistem tocator care toaca solidele în bucaţi mai mici astfel încat sa poata fi vehiculate prin conducte de diametru relativ mic.

Citeste mai mult

Pompe orizontale multietajate Grundfos, tip CM, CME

Pompe centrifugale Grundfos orizontale multietajate, de debit mic, folosite in aplicatii de pompare a fluidelor curate, cum ar fi instalatii de spalare, grupuri hidrofor, tratare apa.

Citeste mai mult

Statie de pompare hidrofor Grundfos

Pompe si grupuri hidrofor Grundfos, de suprapresiune, preansamblate, complet echipate, folosite pentru pomparea si ridicarea presiunii apei in instalatiile casnice si nu numai.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de put Grundfos, SQ, SQ-N, SQE, SQE-N

Pompe submersibile pentru apa curata de put, utilizate in zona casnica, pentru debite mici de fluide curate, la presiune constanta sau variabila, in sistem deschis sau hidrofor.

Citeste mai mult

Grup de pompare Grundfos,                  cu pompe orizontale

Statie de pompare, utilizata in sistem de hidrofor, in instalatii de incendiu pentru ridicarea presiunii, dar si pentru irigatii.

Echipamente de pompare complet echipate si automatizate.

Grupul de pompare poate cuprinde una sau mai multe pompe, de diferite debite sau inaltimi de pompare, in functie de cerintele beneficiarului.

Componenta grup de pompare, executie standard: distribuitoare din inox sau otel galvanizat; accesorii: vane, clapeti de sens, vas de expansiune max.24 L; tablou forta si comanda; automatizare prin senzor de presiune sau presostate; vas de expansiune.

Grup pompare Grundfos,                       cu turatie variabila

Sistemele de pompare cu pompe Grundfos sunt configurate pentru transferul şi ridicarea presiunii apei curate în: reţele de apă, blocuri de apartamente, hoteluri, industrie si nu numai.
Statiile de pompare Grundfos includ de la două până la şase pompe CRI(E) sau CR(E)  conectate în paralel şi montate pe o placă de bază, inclusiv tablou de comanda şi toate armăturile necesare.
Pompele sistemului de repompare pot fi îndepărtate independent, fără a interfera cu reţeaua de conducte de pe oricare din părţile colectoarelor. În consecinţă, chiar şi pentru cele mai mari grupuri de pompare, service-ul poate fi realizat de către o singură persoană cu un motostivuitor sau o macara.

Grup de pompare hidrofor,               cu pompe monobloc marca Saer

Echipamente de pompare complet echipate si automatizate, configurate la cerere, conform cerintelor. Grupul de pompare poate cuprinde una sau mai multe pompe, de diferite debite sau inaltimi de pompare.

Componenta grup de pompare, executie standard:

– distribuitoare din otel inox sau otel galvanizat;

– vane de izolare, clapeti de sens, vas de expansiune max.24 L;

– tablou forta si comanda pompe:

Echipamentul se configureaza la cerere.

Grup de pompare productie Italia, cu pompe verticale multietajate

Grup de pompare, cu doua pompe verticale, multietajate, constructie pompe otel inox, montate pe un suport prevazut cu sistem de antivibratii, echipate cu colector de aspiratie si distribuitor de refulare, robineti de izolare pompe si clapeti de sens, inclusiv vase de expansiune.Se livreaza cu tablou de comanda si automatizare, inclusiv presostate pentru fiecare pompa.Utilizat in aplicatii de pompare apa curata, ridicare presiune, in sistem de hidrofor sau grup de pompare incendiu.

Grup pompare cu pompe orizontale de presiune

Grup de pompare apa, cu pompe orizontale, multietajate, complet echipat, avand in componenta –  suport de fixare pompe cu sistem de antivibratii, colector de aspiratie si distribuitor de refulare, robineti de izolare pompe si clapeti de sens, vas de expansiune, tablou de comanda si automatizare, inclusiv presostate pentru fiecare pompa.

Utilizat pentru pomparea de  apa curata pentru uz rezidential, in sistem de hidrofor, pentru irigatii sau ca si statie de incendiu.

Grup de pompare hidrofor, cu pompe monobloc

Grup de pompare apa, cu pompe orizontale, dublu-etajate, productie Italia, complet echipat, avand in componenta –  suport de fixare pompe cu sistem de antivibratii, colector de aspiratie si distribuitor de refulare, robineti de izolare pompe si clapeti de sens, vas de expansiune, tablou de comanda si automatizare, inclusiv presostate pentru fiecare pompa.Utilizat pentru pomparea de  apa curata pentru uz rezidential, in sistem de hidrofor sau pentru irigatii.