Pompe monobloc Grundfos, tip NB, NBG, NBE, NBGE

Pompe Grundfos centrifugale monobloc, utilizate in aplicatii de ordin industrial sau civil, pentru vehicularea de fluide diverse, ridicare de presiune, pompare de apa de incendiu, cat si pentru irigatii.

Citeste mai mult

Grupuri de pompare Grundfos

Grupuri de pompare Grundfos cu una sau mai multe electropompe, complet echipate si automatizate, configurate la cerere in functie de diversele aplicatii la care sunt utilizate.

Citeste mai mult

Pompe imersate

Pompele imersate, cu motor uscat, sunt in general utilizate pentru ridicarea de volume mari de apa la inaltimi relativ mici, cu aplicabilitate tipica in irigatii, drenaje sau inundatii.

Citeste mai mult

Pompe cu cuplaj intermediar Grundfos, tip NK, NKE,

Pompe centrifugale Grundfos, cu cuplaj, sunt  potrivite pentru aplicatii de ridicare presiune, alimentare cu apa, ce necesita o alimentare fiabila si economica din punct de vedere al costului.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de put Grundfos

Electropompe submersibile Grundfos de put, potrivite pentru aplicatii de alimentare cu apa bruta, sisteme de irigatii, coborarea nivelului apei subterane, repompare, pentru fantani si marine.

Citeste mai mult

Pompe verticale tip turbina

Pompe verticale tip turbina, pompe foarte eficiente, preponderent folosite in puturi si base adanci pentru ridicarea de fluide si pomparea acestora la presiune medie si mare.

Citeste mai mult

Pompe dublu flux Grundfos, tip HS

Electropompele dublu flux, de pana la 2500 mch si 148 mCA, sunt pompe de eficienta mare, folosite atat in sisteme de irigatii, cat si de uz civil sau industrial.

Citeste mai mult

Pompe axiale si semi-axiale

Pompe Grundfos axiale si semi-axiale, special concepute pentru o mare gama de aplicatii: irigatii, controlul inundatiilor sau transvazare de mari cantitati de fluid, la costuri foarte bune de exploatare.

Citeste mai mult

Motopompe

Motopompe, cu motor diesel sau electric, echipamentele pot fi folosite pentru irigatii, drenaje, zone inundate, interventii de incendiu sau pe santiere de constructii.

Citeste mai mult

Pompe autoamorsante,               cu motor electric, marca SAER

Electropompele autoamorsante, de pana la 40 mch si 17,8 mCA, sunt pompe cu rotor deschis, ce pot vehicula fluide cu particule solide de pana la 8 mm, folosite atat pentru sisteme de irigatii, agricultura, drenaje.

Citeste mai mult

Pompe autoamorsante, marca SAER, cu motor diesel

Pompe SAER, echipate cu motor diesel, folosite pentru pompare de suprafata, irigatii, constructii, drenaje. Pompa atinge un debit maxim de 45 mch si o presiune maxima de 25 mCA, cu motoare de pana la 4,5 kW. Pompeaza fluide cu solide de dimensiune max. 8 mm.

Citeste mai mult

Statie de hidrofor, marca SAER

Grup de presiune, cu utilizare diversa, irigatii, civil, industrial, folosit pentru mentinerea presiunii constante intr-un sistem. Echipat cu vas de expansiune si cu automatixarea aferenta. Atinge un debit maxim de 4,8 mch si o presiune maxima de 40 mCA.

Citeste mai mult