Pompe verticale, multietajate, Grundfos, tip CR, CRI, CRN, CRE, CRIE, CRNE

Pompe de presiune marca Grundfos, utilizate în diverse de sisteme si statii de pompare fluide curate, industrial, rezidential, stingere incendiu, irigatii.

Citeste mai mult

Pompe cu rotor semideschis Grundfos, tip MTB

Electropompe monobloc Grundfos, proiectate pentru transferul de lichide care contin particule solide,  cu particule cu dimensiuni pana la 20 mm si un procentaj de greutate pana la 1,5 wt%.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de put Grundfos, tip SP 

Electropompe submersibile pentru apa de put, potrivite pentru  aplicatii de alimentare cu apa bruta, foraj, sisteme de irigatii, repompare, aplicatii pentru fantani arteziene si marine.

Citeste mai mult

Pompe de debit mare (fara motor), conform EN733

Pompa ce poate fi utilizata in aplicatii de stingere incendiu, sisteme de incalzire, alimentare cu apa, irigatii, industrial, naval. Poate fi echipata conform aplicatiilor, cu diverse etansari mecanice sau moi, constructii de material standard sau speciale. Deasemeni, se poate folosi cuplata la diverse motoare diesel.

Citeste mai mult

Pompe SAER, fara motor, conform standard EN 733

Pompa marca Saer, livrabila cu sau fara motor electric, cu aplicabilitate mare, in domenii diverse, incendiu, industrial, rezidential, irigatii. Functioneaza si conectata la motoare diesel.

Constructie: otel carbon, inox, bronz.

Debit maxim: 675 mch;

Presiune maxima: 129 mCA;

Citeste mai mult

Pompe verticale multietajate

Pompe industriale, marca Saer, utilizate in aplicatii de presiune mare, in instalatii de racire sau incalzire, ca si pompe de cazan, pompe de spalare, pompe de irigatii. Prezinta un zgomot redus in functionare, mare rezistenta la uzura. Au posibilitatea de schimbare a pozitiei racordului de aspiratie sau de refulare. Echipate cu etansare mecanica sau moale.

Citeste mai mult

Pompe din titan Grundfos, tip CRT, CRTE

Pompe verticale, multietajate din titan, Grundfos, cu utilizare în sisteme de pompare fluide cu corozitate mare; materialul de executie, titanul, fiind frecvent utilizat in  aplicatii industriale de acest gen.

Citeste mai mult

Pompe de circulatie Grundfos, tip TP, TPD, TPE, TPED

Electropompe de recirculare, cu montaj in-line, recomandate pentru vehicularea de apa pentru sisteme de încalzire centrala, lichide de racire, apa calda menajera, lichide industriale, apa dedurizată.

Citeste mai mult

Pompe submersibile cu tocator Grundfos

Electropompe submersibile pentru apa uzata cu tocator, prevazute cu un sistem tocator care toaca solidele în bucati mai mici astfel încat sa poata fi vehiculate prin conducte de diametru relativ mic.

Citeste mai mult

Pompe verticale imersate Grundfos, tip MTR(E), MTH, MTA

Electropompe verticale multietajate imersate, destinate vehicularii lubrifiantilor de racire pentru masinile unelte, transferul condensatilor si alte aplicatii similare.

Citeste mai mult

Pompe autoamorsante din inox

Electropompe orizontale, autoamorsante,  construite din inox, cu o singura treapta, utilizata pentru lichide curate, non-agresive si neinflamabile, pentru uz industrial sau casnic.

Citeste mai mult

Pompe drenaj greu

Pompe drenaj, configurate special pentru utilizarea in conditii grele de lucru precum santiere, excavari, cladiri; la pomparea de fluide cu incarcatura mare de nisip sau pietris.

Citeste mai mult

Pompe cu cuplaj Grundfos, tip NK, NKG, NKE, NKGE

Electropompe centrifugale, multifunctionale, potrivite pentru aplicatii de distributie, ridicare presiune, alimentare, ce necesita o solutie fiabila  din punct de vedere al costului.

Citeste mai mult

Pompe autoamorsante

Pompe autoamorsante, utilizate in aplicatii de uz civil sau industrial, pentru pomparea unor fluide usor murdare cu solide in suspensie, de la diferente de nivel ce nu depasesc 7 mCA.

Citeste mai mult

Pompe dozatoare Grundfos, tip DDA, DDC, DDE

Pompe dozatoare, concepute pentru dozarea cat mai exacta si cat mai usoara a lichidelor de vascozitate ridicata si lichidelor degazate, in aplicatii industriale si civile.

Citeste mai mult

Pompe monobloc Grundfos, tip NB, NBG, NBE, NBGE

Pompe monobloc, utilizate cu succes in aplicatii de ordin industrial cat si civil, pentru vehicularea de fluide diverse, ridicare de presiune, pompare de apa de incendiu si de irigatii.

Citeste mai mult

Pompe imersate din plastic

Pompe imersate, speciale, de uz industrial, cu montaj in tacuri sau rezervoare, utilizate la pomparea de fluide curate, cu un grad ridicat de corozitate.

Citeste mai mult

Pompe de vid

Pompe de vid, folosite in domeniul industrial si nu numai, pompele pot fi o foarte buna solutie in aplicatii de vacuumare (depresiune).

Citeste mai mult

Pompe orizontale multietajate

Electropompe orizontale multietajate,  de uz industrial, benefice pentru vehicularea de fluide curate si necorozive, de debite si de presiuni variabile.

Citeste mai mult

Pompe cu cuplaj magnetic din plastic

Pompele cu cuplaj magnetic pot fi o solutie optima din punct de vedere perfomanta, pret de achizitie, costuri de mentenanta, pentru vehicularea de fluide corozive

Citeste mai mult