Pompe submersibile de apa murdara, SL1, SLV, Grundfos

Pompa submersibila Grundfos pentru apa murdara, pentru pompare de apa uzata menajera,  utilizata in statii de pompare sau in statii de epurare. Vehiculeaza fluide cu particule solide de pana la maxim 100 mm.

Citeste mai mult

Pompe  de apa murdara Grundfos, tip Unilift CC, KP, AP

Pompe submersibile Grundfos, din otel inox, folosite pentru pompare de apa bruta, apa uzata de epuizment şi netratata, continand solide nu mai mari de 12 mm, provenind de la locuinte, ferme si industrie usoara.

Citeste mai mult

Statii de pompare apa uzata Grundfos, tip PUST

Statie pompare apa uzata Grundfos, prefabricate, din polipropilena, complet echipate, cu pompe submersibile cu tocator tip SEG, pentru colectarea si pomparea apei uzate pluviale sau reziduale.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de apa reziduala Grundfos, tip SE1, SEV

Pompe submersibile de apa uzata Grundfos, folositaeatat in aplicatii civile cat si industriale, montate submersibil sau uscat, pentru pomparea de flude diverse, cu incarcatura material solid de pana la 5%.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de drenaj greu Grundfos, tip DWK, DPK

Pompe submersibile de drenaj greu marca Grundfos, executate din materiale cu rezistenta la uzura, pot fi folosite pentru drenajul apelor cu incarcatura mare de particule solide si dimensiuni de pana la 20 mm.

Citeste mai mult

Statii de pompare Grundfos, tip Multilift M, MD, MLD

Statii de colectare apa reziduala Grundfos, complet echipate si automatizate, cu pompe submersibile cu tocator, montate uscat in interiorul cladirilor, utilizate pentru pomparea apei uzate menajere.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de apa murdara Grundfos, tip SE, SL

Pompe submersibile  de apa uzata Grundfos, construite in principal pentru pomparea de apa menajera bruta cu fibre lungi si scurte si particule largi in sistemele municipale si industriale de apa reziduala.

Citeste mai mult

Pompe submersibile din aluminiu Grundfos, tip DW

Pompe submersibile mobile, usoare, din aluminiu, configurate special pentru a satisface cerinte dure de lucru, pe santiere sau industrial, pentru pompare de apa murdara, cu un grad mare de abraziune.

Citeste mai mult

Mixere submersibile Grundfos, tip AMD, AMG, AFG

Mixere submersibile Grundfos,  cu aplicabilitate in fluidizarea lichidelor in statii de epurate, tancuri de stocare, zone de omogenizare; configurate pentru a indeplini cerinte specifice.

Citeste mai mult

Pompe submersibile cu tocator Grundfos, tip SEG

Pompe submersibile Grundfos tip SEG, cu tocator, apa uzata sau reziduala, care toaca solidele în bucati mai mici astfel incat sa poata fi vehiculate prin conducte de diametru relativ mic.

Citeste mai mult

Statii de pompare apa uzata Grundfos

Statii de pompare apa murdara sau reziduala, prefabricata si complet echipata, pentru montajul pompelor atat submersibil cat si uscat, cu diametre de pana la 3000 mm si inaltimi de pana la 12000 mm.

Citeste mai mult

Pompe de recirculare Grundfos, tip SRP

Pompe submersibile Grundfos de recirculare a fluidelor de vascozitate mica si medie, in aplicatii de tratare apa uzata in statii de epurare, pentru debite mari de fluid si inaltimi de pompare mici.

Citeste mai mult

Pompe submersibile de apa uzata cu rotor retras tip vortex

Pompe submersibile de apa uzata cu rotor retras, tip vortex, ce permite trecerea libera a particulelor solide aflate in suspensie. Utilizate in statii de pompare apa, drenare canale, pentru pomparea apelor murdare cu solide si fibre, pentru uz civil sau industrial.

Pompa submersibila de apa murdara cu sistem tocator

Pompe submersibile de apa uzata cu rotor semi-deschis si sistem tocator montat in aspiratie. Este folosita in special pentru pomparea fluidelor cu fibre lungi, cu particule solide de mari dimensiuni, pentru fluide biologice si pentru rezidii de uz casnic.

Pompa mobila de drenaj apa cu particule solide

Pompa mobila cu aplicabilitate in drenarea apelor incarcate cu particule solide ce apar in santierele de constructii, santuri, pasaje subterane, pivnite, garaje subterane sau subsoluri. Poate pompa apa cu incarcare medie de nisip sau material abraziv.